Mobilier din lemn masiv si Decoratiuni pentru Casa si Gradina

Exotique este conceput ca un Inspirational Boutique, un concept croit pe dorinta de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul. Exotique este un brand care nu promoveaza o anumita linie in mobila sau o tara anume. Exotique este un trendsetter.

Catalog-Exotique-1 Catalog-Exotique-2 Catalog-Exotique-3 Catalog-Exotique-4 Catalog-Exotique-6 Catalog-Exotique-5 Catalog-Exotique-7 Catalog-Exotique-8 Catalog-Exotique-9 Catalog-Exotique-10 Catalog-Exotique-11

 Exotique a cucerit clientul prin indrazneala de a aduce in permanenta lucruri noi, prin curajul de a promova diferite zone si culturi, de a deveni „paradis al bunului gust, de curaj si de deschidere a Romaniei catre lume” cum foarte frumos ne-a caracterizat Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei.
Brandul Exotique, aduce, de 11 ani, in casele romanilor, piese de mobilier din esente exotice si decoratiuni pictate si sculptate manual, o parte din cultura, arta si istoria unor tari fascinante ca Thailanda, India, Maroc, Indonezia, sau Vietnam, dar si colectii europene.

 

Testimoniale

Urmareste-ne si pe Canalul nostru de Youtube: Emisiuni | Prezentari | Noutati Canalul Exotique Youtube