T11-MM35 - caine, 23x9x13cm

Anul chinezesc 2018 va fi sub semnul Câinelui de Pământ si începe în 16 februarie 2018.  În 2018, cele 12 semne zodiacale chineze trebuie să arate toleranţă şi empatie faţă de oamenii pe care îi întâlnesc pentru a-şi păstra echilibrul karmic, mai ales dacă doresc să evite conflictele inutile.
Într-adevăr, energiile din anul 2018 sunt dominate de elementul Pământ în forma Yang. Este un an plin de evenimente, marcat de preocupările legate de securitate şi de creşterea mişcărilor sociale conservatoare din cadrul societăţii.
Multe voci din întreaga lume se ridică pentru a evidenţia importanţa valorilor universale ale dialogului şi solidarităţii, care sunt valori caracteristice ale semnului zodiacal chinezesc Câine. Egoismul, lăcomia şi ignoranţa reprezintă o sursă majoră de inegalităţi in lume, doar un impuls social şi cultural, la nivel individual şi colectiv, putând da o nouă speranţă pentru milioane de oameni care încă mai suferă de neglijenţă, indiferenţă şi respingerea din comunitatea lor.

Stilul de viaţă şi sănătatea

Anul Câinelui de Pământ este un moment bun pentru schimbările de stil de viaţă (timp pentru a renunţa la fumat sau pentru a schimba reşedinţa) şi pentru a începe noi afaceri.
Cu toate acestea, este de aşteptat ca unii dintre noi să experimenteze perioade scurte de singurătate sau de melancolie tranzitorie, care ar trebui însă să hrănească personalităţile sensibile şi creative. Pentru alţii, aceste momente pot duce la o accelerare în punerea în aplicare a planurilor lor de viaţă, care va fi apoi amânată până în anul următor.
Persoanele ale căror hărţi energetice ale elementelor astrologice arată un exces de Apă şi Lemn, sunt mai sensibile decât altele la fluctuaţiile specifice din anul 2018, anul Câinelui de Pământ.

Bani, carieră şi avere

Satisfacţia şi bucuria cauzate de rezultatele reuşite ale proiectelor întreprinse în anul precedent, anul Cocoşului de Foc, pot fi pe deplin apreciate numai în contextul unei partajări echitabile a resurselor create.
Pentru persoanele ale căror elemente de Pământ predomină în horoscopul lor, o anumită stabilitate pentru întreg
anul 2018 ar trebui să le permită să-şi organizeze viaţa personală şi profesională mai confident şi mai eficient.
Amintiţi-vă că elementul primar al semnului Câine este elementul Pământ, urmat de forţele secundare furnizate de Foc şi Metal. Ciclul creativ al Focului, al Pământului şi al Metalului înseamnă că banii pot veni la cei care decid să aleagă onestitatea şi corectitudinea în relaţiile lor. Companiile care asigură bunăstarea şi sănătatea consumatorilor, în special prin investiţii sporite în domeniul reciclării şi energiei regenerabile, vor fi recompensate cu venituri sporite.

Conform preceptelor lui Wu Xing şi a ciclului creator al celor 5 elemente ale astrologiei chinezeşti, Pământul creează Metal. Pentru a obţine o împlinire plină de bucurie pe tot parcursul anului, este binevenit să arătăm solidaritate şi fraternitate, astfel încât neprihănirea nobilă şi viguroasă a Câinelui de Pământ să se transforme în bogăţie materială şi spirituală.
Capriciile şi excentricităţile anului trecut (Anul Focului de Cocos) sunt uitate de mult. În 2018, succesul, în dragoste ca şi în muncă, depinde în primul rând de calitatea comunicării dintre oameni şi de a învăţa că a fi altruist şi generos poate aduce promisiunea unei recolte mai bogate.

Relaţii şi Familie

În 2018, sensul şi importanţa familiei sunt esenţiale pentru realizarea aspiraţiilor tuturor celor 12 semne zodiacale
chinezeşti. Dacă se întâmplă să fii singur în timpul acestui ciclu anual, nu trebuie să ai probleme cu găsirea unui partener înainte de următorul An Nou Chinezesc din 2019.

Justiţia şi inovarea socială

Repetat o data la 60 de ani in calendarul chinezesc, anul Cainelui de Pamant este un marker puternic in viata barbatilor si femeilor, oferind o noua interpretare a conditiei noastre umane. Forţa caracterului, educaţia, moralitatea, viaţa socială, sănătatea şi îngrijirea bătrânilor sunt toate probleme fundamentale care ar trebui revizuite şi îmbunătăţite pe parcursul acestei perioade. Apariţia unor noi autori şi filosofi, la fel ca şi reeditarea textelor uitate de marii scriitori clasici şi poeţi, ar trebui să trezească şi să alimenteze această conştiinţă colectivă.

De asemenea, ne putem aştepta să vedem naşterea unor noi proiecte industriale ambiţioase, remodelarea completă a modurilor de producţie şi exploatare a resurselor energetice, în special în domeniul energiei solare, care a ajuns suficient de maturată pentru a deveni una dintre principalele surse ieftine de energie. Toate iniţiativele care atestă contribuţia lor la reducerea poluării şi îmbunătăţirea calităţii vieţii sunt încurajate şi finanţate de majoritatea statelor, de instituţii industriale şi financiare importante din întreaga lume.

Acţiunile bazate exclusiv pe unitate individuală şi demagogie sunt demascate şi respinse de majoritate, dând drumul în această perioadă la valorile universale ale empatiei şi justiţiei sociale. Elementul Pământ în forma sa Yang, asociat cu semnul zodiacal chinezesc al câinelui, la fel cum un munte veghează oamenii care trăiesc la poalele lui, vibrează din interior cu tremurul adevărului şi al justiţiei, chiar şi pentru cei din noi care nu vor să-l audă.

2018 – anul Câinelui de Pământ
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *