natural-living

Nivelul energetic propiu depinde in mod ireversibil de Chi-ul naturii, aceasta avand capacitatea de a reincarca si revitaliza tot ce se lasa atins de ea. De aceea trebuie sa stimulam relationarea celor doua oricand si oricat putem. Cea mai simpla metoda este de a petrece cat mai mult timp inconjurati de natura, insa in marile citadele apare o problema: orasul in sine. Cum putem rezolva acest “mic” impediment se rezuma la cum aducem natura in propiul camin. Iata cateva sfaturi:

1. “Incurajati” razele soarelui sa intre in casa neblocand ferestrele cu draperii intunecate, piese de mobilier sau plante uriase.

2. Ghivecele cu flori aplasate la fereastra, in exterior, creaza un bun flux Chi in apropierea caminului tau, facilitand deasemenea ca acesta sa intre. Atentie: evitati folosirea ghivecelor din plastic, indicate fiind doar cele din materiale naturale – lemn, metal, ceramica.

3. Cand nu aveti posibilitatea unei gradini pe pamant, puteti crea o mini-gradina pe balcon, aceasta aducand in afara de prospetimea naturii, mai multa culoare si umbra in zilele toride de vara.

4. Pe cat posibil utilizati mobilier din lemn natur sau impletituri naturale, iar pentru intretinere si finisaj folositi numai ceara naturala si nu lacuri sintetice sau vopsea ce impiedica ca acesta sa respire.

5. Sculpturile in lemn si in general obiectele de arta cu imagini inspirate din natura, peisajele, pot crea un mediu placut ce te poate face sa te simti relaxat si implinit.

6. Un element important in felul in care curge Chi-ul este apa. O fantana cu apa curgatoare poate avea o influenta pozitiva, decongestionand zonele in care energia stagneaza. Asigurati-va ca folositi numai apa proaspata si curata schimband-o in mod periodic.

7. Arborii si plantele din jurul casei canalizeaza si definesc modul in care energia cerului si cea a pamantului relationeaza. Acest fapt are un puternic efect asupra Chi-ului si este un factor major ce-ti poate modifica.

by Pusa Hack

http://www.exotique.ro/new/wood-vibration.html

Cum sa aduci natura in caminul tau.
Etichetat pe: