diploma-excelenta-bife-2015-exotiqueFurnizor al Casei Regale a Romaniei, brandul de mobilier din lemn masiv si decoratiuni Exotique a fost prezent si anul acesta la targul international de mobila BIFE-SIM.
Trendsetter recunoscut, Exotique a propus pentru 2016 un nou suflu in materie de design interior, combinand elemente vechi si noi intr-un melanj sincretic cu iz cosmopolit. Standul construit integral din materiale naturale si sustinut de 3 coloane autentice, sculptate in cel mai pur stil Hindu, s-a bazat pe un concept ecletic, integrand intr-un spatiu cu finisaje rustice parti ale traditiei britanice in designul liniei de mobilier prin clasicele si exclusivistele canapele si fotolii imbracate in piele vintage.

Una din intrarile in stand, a fost creionata de o veritabila poarta indiana veche, reconditionata, parte din colectia de porti traditionale, fiecare din ele purtand amprenta istoriei si soptind povesti celor dispusi sa le asculte.

Tronand in centrul spatiului expozitional Exotique, un remarcabil pat, dovada a maiestriei artizanilor Indieni, a atras atentia si admiratia vizitatorilor. Realizat din lemn masiv de esenta dura, cu dimensiuni impresionabile, sculptat cu motive florale pe intreaga suprafata, aceasta piesa unicat a fost punctul focal al tuturor, vizitatori si expozanti deopotriva.

Realizate din otel inoxidabil de inalta calitate, lampile Trepied au fost accentul modern ce a creat o atmosfera “teatrala” si au dat un “plus valoare” colectiilor prezentate.

Pe langa piesele de mobilier, Exotique a prezentat o foarte variata oferta de decoratiuni si accesorii, de la covoare iraniene, corpuri de iluminat marocane si cufere pictate, pana la butoni si dulapioare din ceramica, cristale Armonie, bete si conuri parfumate din esente naturale.

Continuand seria de prezente premiate, brandului Exotique i s-a acordat si in acest an “Diploma de Excelenta” de catre Romexpo SA, pentru calitatea produselor si excelenta in servicile prestate.