Concert Damian Draghici & Brothers @ Teatrul National (27.11.2017)

Legendara trupa Damian Draghici & Brothers a sustinut un concert – spectacol la Teatrul National Bucuresti pe 27 Noiembrie. Trupa a oferit publicului piese binecunoscute ca Saraiman, In statie la Lizeanu, Mona, Constantine, Constantine, Cine-a pus carciuma in drum si altele, cu un mix specific de intrumente traditionale lautaresti, elemente de rock si muzica electronica, dubstep, reggae si gypsy blues. 

https://blog.exotique.ro/wp-content/uploads/2017/12/Damian-Draghici-Brothers-BOHO-FEST-1.jpg

Invitati in cadrul spectacolului au fost: Bebe Cotimanis (Constantin), Feli, Irina Rimes, Sore, Jazzy Jo, Andra dar si alte nume din industria muzicala.

Damian Draghici & Brothers - BOHO FEST-2

Damian Draghici & Brothers - BOHO FEST-3

Exotique si-a marcat participarea la acest eveniment prin realizarea unui „corner” dedicat artistilor cu mobilier deosebit. Piese stilizate, lucrate manual si cu un aspect retro-pop care s-au contopit in atmosfera de concert.

Inainte de spectacol, artistii au trecut pe la magazinul nostru din Splaiul Unirii 96 pentru o sesiune de fotografii intr-un cadru adecvat genului muzical rock dar si pentru a se familiariza cu produsele Exotique.

https://blog.exotique.ro/wp-content/uploads/2017/12/Damian-Draghici-Brothers-BOHO-FEST-5.jpg

Vom sustine in continuare proiectele unicat, artisti sau organizatii care promoveaza arta si valori sub orice forma, prin implicarea in creerea unei legaturi armonioase intre domeniul nostru de activitate si lumea vibranta cu care venim in contact.

Foto credit: KOSS Photography

Concert Damian Draghici & Brothers @ Teatrul National (27.11.2017)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *