OFYR - the art of outdoor cooking

Daca dispuneti de o terasa sau o gradina, atunci este timpul sa ne indreptam atentia asupra acestora. O inovatie in outdoor cooking, este sistemul OFYR, creat pentru a transforma clasicul barbeque intr-o adevarata experienta sociala si culinara.
Iata cateva dintre beneficile acestui concept unic in lume:

1. Inteligent & Natural. Sistemul OFYR este un nou mod de a gati si de a face gratar in aer liber. Spatiul pentru foc în forma de con are o bordura larga si plata, care dubleaza suprafata de gatit de o înalta eficienta. Radiaza caldura din centru într-un gradient perfect fluid, care permite gatirea la temperaturi diferite pe o singura placa fierbinte. Fie ca prajiti oua, coaceti legume sau preparati o friptura savuroasa, acest gratar deschide o lume noua a posibilitatilor de gatit sanatos, în aer liber.

2. Social. La fel ca focul traditional de tabara, OFYR aduce oamenii impreuna. Designul inovator circular, face ca familia si prietenii sa poata lua parte la procesul de gatire, si sa se bucure de pregatirea propriilor bucate, in timp ce conversatia si distractia curg.

4. Design pentru toate ocaziile. OFYR este o opera de arta functionala conceputa pentru a aduce frumusete, caldura, produse alimentare sanatoase si prietenie in aer liber. Mai practic si elegant decât un gratar tipic, cu linii simple si clasice, acesta lucreaza în armonie cu orice setare, de la tara la peluza chic, sau restaurant cu terasa.

5. Simplu. Spre diferenta de alte gratare, OFYR este simplu de curatat si nu necesita practic nici o intretinere. Resturile alimentare si excesul de ulei pot fi aruncate direct in foc – tot ce trebuie sa faceti este sa-l stergeti cu o carpa umeda si este gata pentru urmatoarea ocazie. Design-ul sau in trei parti modulare face gratarul simplu de mutat in functie de necesitati, plita, conul si baza fiind usor de separat si transportat.

Va asteptam pe terasa Exotique, pentru a testa toate calitatile sistemului OFYR (www.outdoor-cooking.ro).

OFYR - the art of outdoor cooking

OFYR – The Art of Outdoor Cooking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *