Targ de ReSale autentic in locatia TOT(UnSpatiu)

Nu de putine ori Exotique s-a implicat in colaborari pentru organizarea de evenimente mondene care au ca scop arta, frumosul si indeosebi modernul networking, pe care multa lume il practica sub o forma sau alta.
Pentru cei pasionati de obiecte, haine si alte articole vintage sau cum spun unii retro, spatiul neconventional pus la dispozitie de partenerii de la TOT – UnSpatiu, a fost transformat „pe bune” intr-o sufragerie spatioasa urbana.
Carti si reviste, decoratiuni si ornamente pentru casa, haine haioase sau palarii realizate de artizani romani accesorizate cu ochelari, esarfe si multe alte accesorii lucrate manual, au fost pe placul vizitatorilor, totul intr-o armonie muzicala vesela.
Exotique-la-TOT-targ-de-ReSale-3

Mobilierul ales pentru acest eveniment este „by far” cum ar spune englezul, cel mai potrivit pentru tema vintage, incadrandu-se perfect in atmosfera. Fotoliul States din lemn masiv shesham, piele de camila si panza, insotit de Canapeaua States din acelasi material, au fost apreciate de vizitatori. Cuierul, covorul dar si alte piese de mic mobilier pe care Exotique le-a prezentat in cardul targului reprezinta doar o parte din portofoliul de produse pe care le gasiti in site.

https://blog.exotique.ro/wp-content/uploads/2017/12/Exotique-la-TOT-targ-de-ReSale-.jpg

https://blog.exotique.ro/wp-content/uploads/2017/12/Exotique-la-TOT-targ-de-ReSale-4.jpg

Asadar, in putine cuvinte ne-am simtit bine, ne-am incantat privirea cu obiecte minunate si am oferit celor care au venit un targ „cool„. Va asteptam cu alte ocazii la evenimentele Exotique pe care le organizam sau la care participam in calitate de parteneri. Vizitati pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu noutati!

Targ de ReSale autentic in locatia TOT(UnSpatiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *