Participare la targul BIFE – SIM 2017

Inca din 2005 cand Exotique a primit „Diploma de Excelenta” din partea Romexpo pentru calitatea produselor dar si a serviciilor, participarea noastra la acest eveniment important a fost constanta an de an. Urmarind sa aducem cat mai aproape de clientii din toata tara obiecte de valoare realizate din materiale deosebite si lucrate manual, credem ca prin prezenta la targul BIFE – SIM am demonstrat capacitatea noastra de a ne implica pentru ca alegerea clientului sa fie perfecta.

https://blog.exotique.ro/wp-content/uploads/2017/12/Exotique-la-BIFE-SIM-2017-1.jpg

Evenimentul are caracter international si este dedicat producatorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din domeniul lemnului. BIFE-SIM este singurul targ din Romania dedicat industriei de mobila, echipamente si accesorii, asadar aici sunt puse in valoare firmele si bradurile romanesti producatoare dar si designeri de interior, arhitecti si magazine de profil.

Bineinteles, Exotique a avut ca in fiecare an o noua si unica abordare, combinand mobilierul masiv antique cu corpurile de iluminat din otel si sticla cu aspect retro. Console, scaune si bancute accentuate de elementele deco au surprins vizitatorii intr-o maniera de exotic autentic.

https://blog.exotique.ro/wp-content/uploads/2017/12/Exotique-la-BIFE-SIM-2017-2.jpg

Suntem entuziasti si ne propunem ca in urmatoarele editii BIFE – SIM sa impresionam, sa punem in valoare arta manufacturii si a designului complex pe care asiaticii prin infinitele ore petrecute pentru realizarea pieselor sculptate, pictate sau cusute o pun la dispozitia clientilor din intreaga lume pasionati de frumos. Consideram ca India, Thailanda sau alte tari cu o impresionanta istorie si cultura vor fi intotdeauna o sursa de inspiratie pentru Exotique si de aceea prezenta noastra la targurile de profil este mereu remarcata si apreciata.

https://blog.exotique.ro/wp-content/uploads/2017/12/Exotique-la-BIFE-SIM-2017-3.jpg

Mai multe poze, aici

Participare la targul BIFE – SIM 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *