cal de lemn

Anul  2014 este echivalentul anului Calului de  Lemn în zodiacul chinezesc.  Fiecare semn al horoscopului oriental, cu  echivalent si în cel  european, este influentat de trasaturile specifice  acestui  animal care guverneaza urmatoarele 12 luni.
Anul  Calului de Lemn, a carui culoare este fie albastru, fie verde,  începe pe  31 ianuarie 2014 si se încheie pe 18 februarie 2015.   Anul se  preconizeaza a fi anul victoriilor fulgeratoare, al  deciziilor luate  rapid, fara amânare, dar si al aventurilor  neasteptate si al iubirilor  pasionale.
Dupa cum subliniaza astrologii  chinezi si nu numai, acest simbol  reprezinta un nou început,  pe mai multe planuri: personal, profesional,  financiar, iar cele  mai avantajate persoane sunt cele creative, care au o  viziune  diferita asupra lucrurilor.
Culorile norocoase din 2014 vor fi, din punctul de vedere al  zodiacului chinezesc,  movul, albastrul si griul. Pentru a-si spori  norocul, poarta  accesorii de lemn. Numerele norocoase ale nativilor din  Cal sunt  7,3 si 2.
La fiecare sfarsit de an oamenii  sunt interesati sa afle cum ar putea deveni mai prosperi. Cum ti-ai putea creste  prosperitatea in 2014  prin aranjamentele din casa? Iata cateva sfaturi si remedii Feng Shui:

REMEDII FENG SHUI pentru 2014 anul Calului de Lemn
Mai jos sunt domeniile din Bagua Feng Shui pentru spatiile de acasa sau de  la birou, care gazduiesc  energii Feng Shui.

2014 NORD VEST –EVITATI GHINIONUL
In  Nord-Vest în  2014, este recomandabil  sa se foloseasca elemente din culori de metal Feng  Shui cum ar fi alb sau gri, precum si forma rotunda (forma elementului metalic),  un Wu Lou din metal,  un clopot de metal sau vas dupa gustul dvs.

2014 EST – ELIMINATI ENERGIA BOLII
Pentru cele mai bune rezultate, folositi culori  ale elementului Metal Feng Shui, ca forme si remedii. Recomandarile  pentru echilibrarea Feng Shui din zona de Est în 2014 sunt similare  cu cele pentru zona Feng Shui Nord-Vest.

 

2014 NORD  EST – PROTEJATI  VA CASA
Aveti nevoie sa va  concentrati pe remedii ale  elementului apa. Decorati cu culori ale elementului feng shui apa – albastru si negru – cu diverse elemente, cum ar fi perne, un abajur, covor sau perdele.

 

2014  SUD EST  – PROTEJATIVA RELATIILE
O abundenta de energie a elementului  foc – în culori (rosu, purpuriu, portocaliu), forme (triunghiulare),  imagini de foc, precum si elemente reale (lumânari) – ar trebui sa tina lucrurile  sub control în aceasta zona. Decorati cu rosu si violet, cu lumânari si lumini stralucitoare, obiecte in forma triunghiulara, etc.

2014  SUD –  PROSPERITATE
Zona Feng Shui de Sud este una dintre cele mai norocoase sectoare feng shui , în 2014. Elemente de foc Feng Shui ca si culori, cum ar fi rosu, roz, violet, portocaliu si galben stralucitor, sunt toate bune în zona de Sud acasa sau la birou.

 

2014  NORD – PROSPERITATEA  VIITOARE
Flori proaspete, lumanari, imagini fericite, etc vor consolida potentialul de fericire din aceasta zona de bun augur. Lucrati cu numarul 9 pentru a multiplica beneficiile.

 

2014 CENTRU – ROMANTISM si EDUCATIE
Albastru si negru sunt culorile bune pentru Centru. O planta verde vibrant în zona  de centru este bun Feng Shui în 2014.

 

2014  VEST –  SUCCES in CARIERA
Elemente Feng Shui de metal, albul sau griul, precum si toate culorile  elementului Feng Shui pamant sunt bune în zona de Vest în 2014.

2014  SUD VEST – SUCCES DEPLIN si FERICIRE
Elementele si culorile Feng Shui bune în 2014 sunt elemente si culori de apa si metal, cum ar fi negru, albastru, gri carbune, alb. Fântâni, dragoni precum si imaginile victorioase de cai sunt toate excelente remedii Feng Shui pentru zona de sud-vest în 2014. Un Wu Lou din metal este, de asemenea, recomandat,  precum si elemente în forme rotunde.

 

In magazinele Exotique puteti  gasi cea mai bogata oferta de mobilier si accesorii exotice, realizate din materiale nobile, in diferite  combinatii, ce creeaza o diversitate  benefica pentru orice tip de spatiu si aduc elemente auspicioase in Feng Shui.

http://www.exotique.ro/index.php/mobilier-lemn-masiv/decoratiuni.html

2014 – Anul Calului de Lemn – sfaturi si remedii Feng Shui
Etichetat pe:            

2 gânduri despre „2014 – Anul Calului de Lemn – sfaturi si remedii Feng Shui

  • ianuarie 30, 2014 la 10:06 pm
    Legătură permanentă

    Ce se intampla cu influnta stelelor lunare?
    Ce se intampla cu orientarea caselor?
    Nu este totul asa simplist?

    Răspunde
  • februarie 1, 2014 la 1:21 am
    Legătură permanentă

    Wu Lou in Nord Vest? Glumiti..pagoda color 5 elemente se pune aici Pentru suprimarea stelei 5 care anul acesta zboara aici. Wu Lou in EST. Acolo e nevoie de el. Daca tot scrieti macar documentati-va. Feng shui-ul nu se face dupa ureche.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *