ALEXANDER - Northern Deer Desi nu intr-o padure sau linga o apa curgatoare ci chiar in centrul Bucurestiului, zeci de persoane au trait ieri o experienta uluitoare cu Samanul Alexander – Northern Deer, vindecator si fondator-pedagog al scolii spirituale “Lumea Intelepciunii si Aventurii Spirituale” ce ne-a calauzit  intr-o surprinzatoare calatorie shamanica (o practica din cele mai vechi timpuri) si ne-a impartasit aceleasi tehnici de vindecare folosite in Nepal, Siberia, Alaska, Australia sau America de sud.

Gazda acestui eveniment, dna Pusa Hack ne-a declarat:  „Magia spatiului (showroom-ul Exotique), nobletea mobilierului indian din lemn masiv ce veghea tacut alaturi de sarja discreta de lumini marocane, au facut din aceasta calatorie o experienta uluitoare, plina de intelesuri autorelevate.”

 

 

Cunoscuta ca cea mai veche calea spirituala, Shamanismul este o practica a auto-revelarii sinelui, nu este o religie si nu are o natura exclusivista. Este o modalitate de a ne trai vietile in care cautam sa ne hranim pe noi insine si lumea intreaga prin intermediul relatiei cu sacrul. Cautam sacrul in tot ceea ce ne inconjoara si scoatem la iveala dimensiunea sacra din noi insine. Traditiile shamanice pornesc in general de la trei premise de baza:  sintem cu totii un intreg, primim invatatura de la toate fiintele si cautam armonia cu toate fiintele din toate dimensiunile. Stramosii nostri shamani aveau o cosmologie pe care o exprimau intr-una din versiunile despre lumea de jos, cea de sus si lumea de mijloc.

Shamanii si comunitatile lor folosesc si astazi ca si in trecut tobele, zornaitoarele si alte sunete pentru a crea armonie. Prin intentia exprimata si prin apelul la spiritele lor ajutatoare stiu sa creeze un spatiu sacru pentru ceremonie si vindecare.
l
Lumea Intelepciunii si Aventurii Spirituale te invita si in weekendul din 16-18  Mai  la un workshop care iti va da una dintre cele  mai importante  experiente din viata ta !
Iata si programul:
Vineri 16 Mai
7pm-11pm  Esenta masculina si ceea femininaSambata 17 Mai
10am-2pm  Puterea personala si Stapanirea de sine
3pm-8pm Gestionarea  relatiilorDuminica 18 Mai
10am-2pm Traditii samanice
3pm-8pm Vindecare spirituala- Cauza bolilor

 

 

Un ritual shamanic in centrul Bucurestiului – 13 mai, Showroom Exotique
Etichetat pe: