ALEXANDER – Northern Deer, fondator al scolii spirituale “Lumea Intelepciunii si Aventurii Spirituale”Marti, 13 mai, Alexander – Northern Deer,  fondator si pedagog al scolii spirituale “Lumea Intelepciunii si Aventurii Spirituale” ne va oferi perspectivele si cunostintele sale si va impartasi cu noi cateva tehnici de atenuare a stresului si a nelinistii, pentru a gasi pacea sufletului si a mintii in societatea noastra moderna.

Iata o lista cu practicile spirituale personale la Cabinetul de terapii Forta Vietii:

i.    Initiere pe calea spiritual.( shamanism, tantra, etc) Printr-un ritual primesti lumina si energie pentru o inaltre spirituala controlata a corpului tau energetic pe urmatorul nivel de evolutie. Initierea ajuta persoana la nivel subtil in perceperea scopului in viata si primeste ghidare pentru a gasi calea .
ii.    Sedinta de tratament. Prin acesata sedinta primesti la nivel subtil energie pentru o transformara la nivelul corpului, emotiilor si a mintii, in vederea restabilirea armoniei interioare, si a sanatatii. Dupa sedinta de tratament, fluxul de energie deblocheaza  corpul energetic si cel fizic, si functiile biologice se imbunatatesc. Se poate astepta la o perioada de transformari cu niste simptome de reactive la nivelul corpului fizic si/sau cel emotional.


iii.    Exercitii personale – E o tehnica, metoda sau instructiuni spirituale din viata noastra de toate zilele, ce ne ajuta sa ajungem la schimbarile necesare si/sau sa intarim corpul nostru energetic pentru a face urmatorul pas in evolutia noastra, si de a rezolva problemele personale sau a schimba sitatii de viata care ne deranjeaza armonia vietii noastre.
iv.    Consultatie – Este o intalnire in care poti primi ghidare, poti pune intrebarile pe care te intereseaza si vei primi diagnoza si intructiuni pentru a rezolva unele probleme din punct de vedere spiritual , sau ce exercitii sau ritualuri ai putea face pentru a ajunge la schimbarile dorite in viata.
v.    Masaj terapeutic – Un masaj energetic ce va ofera o doza de bioenergie, relaxare a corpului si a mintii la un nivel profund, dandu-va o circulatie armonioasa a energiei la nivel cellular .Rezultatul acestui tip de masaj varieaza intre o relaxare profunda, o intensificare energiei la nivelul corpului sau tratarea bolilor, depinzand de starea interioara si de deshiderea persoanei care este masat.
vi.    Diagnoza chakrelor – O diagnoza spiritual a nivelului de functionare a chakrelor. O sa primesti sfaturi despre corectarea disfunctiilor, si vei primi un flux energetic  pentru imbunatatirea functionarii lor.
vii.    Curatarea aurei – O spalare energetic speciala  a corpului vital si cel eteric, ce creeaza schimbari profunde la nivelul aurei , si te scapa de ‘deochi’, si alte deformatii din campul tau auric. Acest procedeu are un potential in a te scapa de influente negative, cum ar fii obiceiurile proaste, actiuni gresite, si altele. Bineinteles ca pentru efecte durabile este nevoi de mai multe sedinte, insa de la prima curatare, aura va primi o intarie, astfel ca functia sa de protectie sa fie eficienta. Aceasta curatare este indicate pentru toate persoanele care vor sa faca o practica personala, sau au probleme de comunicare cu persoanele dragi.
viii.    Deschiderea si armonizarea chakrelor – Este o practica personala de baza, recomandata pentru inceput. De obicei isi face efectul mai eficient impreuna cu curatarea aurei. Cu aceasta tehnica se armonizeaza si se activeaza chakrele, dand o putere personala, energetic pregatindu-ne pentru tehnici mai profunde. Nivelul energetic al chakrelor crascandu-se, persoana va avea o determinare mai mare si o gandire pozitiva pentru a merge inainte in viata ei.
ix.    Activarea unei anumite chakre – Cu aceasta tehnica persoana primeste un flux de energie intr-o anumita chakra, pentru a-l dezvolta si a trece la un nivel superior. O anumita chakra este deschisa la un nivel mai profund decat functiona pana acum. Persoana prin aportul energetic al acelei chakre poate sa-si schimbe viata in acel aspect care corespunde acelei chakre.
x.    Regasirea (reintregirea) sufletului – Este o tehnica samanica care include o calatorie in vederea redobandirii partilor din suflet care s-au pierdut in trecut intr-unul din lumile spiritual samanice. O persoana ar putea pierde unul sau mai multe suflete ale lui ( conform samanismului Siberian o persoana are 5 suflete, nu numai unul) din cauza abuzurilor, traumelor, intelegerii gresite a vietii, a unor inclinatii gresite, atasamente, frica etc. In acest ritual samanul aceste parti a energiilor pierdute a unei personae, si il aduce inapoi pentru a umple golul din sufletul persoanei. Dupa aceasta tehnica persoana poate astepta transformari instantanee, revitalizare, deschiderea constientei, si alte schimbari positive.
xi.    Extragerea spiritelor rele ( practica samanica) – Un spirit rau este o forma energetica ce a patruns in campul personal in trecut. Cand se intampla, aceasta energie ciudata poate sa foloseasca energia vitala a persoanei pentru ca sa se hraneasca cu ea. Putem observa acest proces din revarsarea unor emotii negative incontrolabile. Poate fi un flux de ganduri negative despre noi insine, sau despre altii, ganduri ce ne deranjeaza intr-un mod special. In acest ritual samanic spiritele rele sunt extrase, iar persoana scapa de frica si de energiile negative.
xii.    Conectare la Spiritul Ayami – (Spiritul care traieste in natura si care ne protejeaza si ne ajuta) – In aceasta ceremonie persoana primeste ajutor de la spiritul naturii, si o conexiune cu fiintele care traiesc in natura si au rol de protectie si ajutor energetic, si care ofera o iubire a vietii persoanei. Acesta este spiritul cu numele Ayami, care ne face sa avem forta interioara, ne intinereste, si ne inspira sa traim o viata frumoasa plina de bucurie. Pentru un saman Ayami este un protector si un suport energetic ce ajuta sa stea in extaz si in conexiune cu lumea spiritelor. Fara spiritul Ayami e foarte greu puntru o persoana sa se simta complet. De obicei apare ca o persoana de sex opus creand o legatura puternica care tine persoana in starea de ‘acceptare plina de iubire’.
xiii.    Obiect de putere (amulet) – Un amulet este un obiect, de obicei un colier, un inel, o piatra  sau altceva, ce este conectat cu un camp energetic sau cu un spirit ce da calitati specifice proprietarului amuletului, cum ar fi putere interioara, cunostinte, transformari in campul sau energetic, etc. Persoanele nu vad cu usurinta lumea spiritelor, dar prin amulet acest acces devine mai usor si se creeaza o comuniune stabila cu lumea energetica a spiritelor.
xiv.     Initiere cu puterea obiectului (Ritual  pentru conectare cu spiritul unui obiect) – In acest ritual samanul conecteaza persoana intr-un mod foarte profund cu ajutorul dat de energia spiritului amuletului.
xv.    Conectare cu Mama Animal – Spiritul care hraneste sufletul samanului – In erarchia samanica Mama Animal reprezinta o legatura foarte puternica a samanului cu sufletul lui.  Mama Animal apare de 3 ori in viata unui saman. La nastere, la moartea lui si in momentul cand devine saman, si are locul sãu în panteonul samanic in lumea de Sus , unde este pastrat sufletul samanului si este alimentat între viesi. În acest ritual se va stabili legãturã cu acest Spirit Inalt, si din acest moment persoana va începe drumul sãu spre inisierea samanicã si de transformare pentru un scop mai înalt. Durata apr. 60 min – 140 Lei

xvi.    Astrologie cu inteles esoteric si practica in Auto Dezvoltare ( Chart with Esoteric Meaning and Practices for Self-Development) – Veti primi graficul cu explicatia semnificatiei ezoterice, în scopul de a înselegea diferitele aspecte astrologice si scopul în viata. Aceasta este o modalitate veche de interpretare a astrogramei. Împreunã cu explicarea diferitelor aspecte ale astrogramei veti primi lista practicilor specifice pe care le putesi face, pentru a ajuta implinirea destinul vostru, iar abilitãsile voastre sã se dezvolte. Vesi primi idei despre cum puteti sa va uitati la viata voastra, în scopul de a manifesta Sinele vostru Superior si pentru a avea sãnãtate, relasii interumane bune, succes si fericire. Desigur, aceastã astrogramã va avea nevoie de ceva timp pentru a fi pregãtit, astfel încât sã va comandati cât mai curând posibil!

xvii.    Curatare karmica – Aceasta este o curatare energetica care va actiona la nivel karmic, pentru a rezolva efectele unor modele  energetice sau blocuri din subconstientul vostru, sau din memoria voastra. O persoanã, de obicei, dupã acest tip de curãsare, resimte transformarile si începe sã vadã sau sã realizeze modele karmice care au fost responsabile pentru soarta lui (buna sau rea). Aceasta este o „vindecare” foarte puternica, si persoanã trebuie sa-si doreasca acest lucru, pentru a-si schimba viasa. În caz contrar, rezultatele vor fi superficiale, dar cu toate acestea se va petrece o anumita transformare. O persoanã poate pierde multe lucruri în viasa sa, dar când isi pierde blocajele  karmic, acesta poate fii calea ei spre iluminare.
xviii.    Mantra Personala – O mantra personalã este dat unei persoane, în scopul de a dezvolta energia interioara, prin intonarea acesteia. De obicei, o ajutã sã se conecteze cu ghidarea spirituala, de a primi indrumare, conectare la Astralul Superior, si intarirea corpului energetic. Existã diferite tipuri de mantre, cum ar fi: samanica sau yoga/ tantricã. Fiecare primeste o mantara individuala.
xix.    Citire spirituala din Carti de Tarot – Acesta este un ritual în care, cu ajutorul cãrsilor de tarot, vesi primi rãspunsuri de la spirite, despre dezvoltarea voastra spiritualã si / sau despre viasa voastra personalã. În timpul acestei consultãri  veti simti o energizare si un flux de forsã spiritualã, care vã va ajuta sa va schimbati, sã luati decizii, si sã gãsiti curajul de a acsiona.
xx.    Curatarea blocajelor din chakra a 2-a ce ajuta la rezolvarea problemelor de cuplu si de autoexprimare – Acest bloc karmic în a doua chakra, sau altfel zis „coroana de celibat”, este o formasiune energetica, care pare un perete solid de energie, invelind corpul în zona chakrei a 2-a si creand dificultãsi persoanei în a gãsi armonie si fericire în relasiile lui / ei . Acest lucru se refera la orice relasie, inclusiv cu mama,tata sau copii, dar cel mai mult se referã la relasiile sexuale, de parteneriat si de cãsãtorie. În acest ritual cu diferite metode se dizolva aceste blocaje, si persoana începe sã se schimbe si sa-si gaseasca modul de exprimare a dorinselor sale reale, in relasiile lui / ei. De multe ori nefericirea în cuplu, problemele din cãsãtorii si teama de intimitate au cauza în aceste blocaje, care, în cele mai multe cazuri sunt create în experiensele traumatice din timpul copilãriei, sau chiar în viesile anterioare. Desigur, uneori, acest blocaj persistã pentru o lungã perioadã de timp si numai cu un astfel de ritual se poate scapa de ea, mai ales în cazul în care el / ea nu poate sacrifica temerile sale, si nu poate sa se schimbe.
xxi.    Music pentru Transformare spirituala Aceasta este o colecsie de muzicã scrisã special pentru a muta punctul de percepsie în noi domenii si sa va conecteze cu energiile eterice si astrale, în scopul de a împinge dezvoltarea voastra la niveluri mai inaltei si de a implinii Destinul vostru Divin.
xxii.    Curatare “Arborelui genealogic” – Ritual pentru dizolvarea blocurilor karmice in familie si crearea armoniei in relatii– În acest ritual samanul vã va duce la lumea de jos sau a lumea de sus, pentru a vã conecta cu arborele genealogic al familiei sau Destinul Divin al membrilor familiei dumneavoastrã, în scopul de a curãsa de povara trecutului sau a crea noi deschideri pentru viitorul familiei. De obicei, problemele de familie sunt înrãdãcinate în aceste douã lumi samanice si cu un ritual specific putesi inisia o schimbare si o transformare, pentru a da familiei fericire si relasii mai sanatoase.
xxiii.    Deschiderea Corpului de vis – Pentru visare lucida –În cãrsile lui Carlos Castaneda au apãrut prima datã informatii în mod deschis despre visul lucid, si a fost disponibil pentru publicul larg si cunoasterea modului de a controla destinul  si sufletul prin vise. Aceasta este, desigur, o realizare veche, cã oamenii au abilitãsi imense de a visa si de a controla viata prin aceste vise. În samanism un rol important îl joacã asa-numitul „corp de vise” sau „dublu eteric „, care dã posibilitatea samanului de a face cãlãtorii constiente în lumea viselor,in sfera subtilã de existensã. În acest ritual corpul vostru eteric va fi activat si veti primi un impuls energetic care va accelera progresul cãtre dezvoltarea corpului vostru de vis, si capacitatea de a visa constient si de a face cãlãtorii samanice.

 

ALEXANDER – Northern Deer, fondator al scolii spirituale “Lumea Intelepciunii si Aventurii Spirituale”