Cristi Filip in standul Exotique - BIFE2016„Pentru a nu stiu cata oara iti multumesc, Exotique!
In ultimii ani am tot fost clientul tau dar ca un Toma Necredinciosul ce sunt,am ajuns la tine mereu in ultima instanta, dupa ce toate posibilitatile din magazinele trase parca la indigo din Bucuresti imi cam omorau orice speranta.
Din fericire tu m-ai salvat de fiecare data (fie ca era vorba de mobilier din lemn masiv fie de mici decoratiuni, corpuri de iluminat, ori de cadouri) si este pentru prima data cand simt nevoia sa iti multumesc public!

Pentru cei care inca nu te cunosc, le spun ca produsele tale aduse din colturile lumii sunt de o calitate exceptionala (care se vede mai bine in realitate decat in pozele de pe site!), cu mult rafinament, multe din ele chiar unicate facute manual, lucruri care nu se demodeaza, sunt foarte rezistente in timp si pe care chiar nu le mai gasesti prin alte magazine din Romania.
Surpriza placuta este ca sunt si accesibile oricarui buzunar si daca studiezi preturile si produsele din oras vezi ca tot de la Exotique se merita sa cumperi!

P.S. Le mai dau un pont : daca nu gasesc ceea ce cauta sa nu uite sa mai revina pentru ca marfa noua vine aproape in fiecare luna iar lucrurile cele mai frumoase se dau cel mai repede!  Exotique – mobilier si decoratiuni.”

Cristi Filip – Freelance Photographer – www.evenimente-bucuresti.rowww.localuri-bucuresti.ro

 

Cristi Filip – Testimonial