2016 - al 7413-lea An Chinezesc a inceput!Daca va intrebati care este semnul zodiacal chinezesc sub influenta caruia se va desfasura acest an, aflati ce incepand cu 8 februarie, 2016 va fi guvernat de Maimuta de Foc.

Cum puteti spori energiile pozitive si remedia pe cele negative in acest an? Iata cateva sfaturi Feng-Shui:

1. 2016 este momentul perfect pentru a crea o schimbare. Cu energia si entuziasmul Maimutei, orice se poate intampla, planurile pot reusi si riscurile sunt minime. Insa, mare atentie in cine va incredeti pentru a nu cadea in capcana naivitatii sau a alerga dupa utopii.

2. Focul emite atat caldura cat si lumina. Reprezinta pasiunea si aduce bucurie si creativitate, in dozajul potrivit, bineinteles. Ar fi un an bun pentru achizitionarea unui semineu, chiar si electric, de ce nu.

3. Daca vrei sa schimbi ceva in casa ta, mobilierul curbat este foarte bun in Sud-Est in acest an. Iar schema de culori in aceasta zona merge pe nuante de albastru; poti alege asternuturi in aceasta paleta sau perne si de ce nu chiar lampi delicate care sa te vegheze cu eternul linistitor al unui cer senin.

4. Pentru zona de Sud a casei sau biroului evitati zgomotul si agitatia. Culorile bune sunt cele de pamant – galben, maro. O lampa de sare de Himalaya este perfecta pentru a aduce beneficii in afacerea ta.

5. Zona de Est este benefica mai ales pentru cei care studieaza sau cu inclinatii spre studiu. Daca nu aveti, incercati sa organizati un birou aici si incurajati-va copiii sa studieze in aceasta zona.

6. Zona de Sud-Vest este foarte benefica pentru bogatie in 2016, iar daca vei tine in aceasta zona, intr-o cutie chinezeasca pictata cu simboluri de bun augur (poti alege din colectia Exotique), un bilet de loterie sau de loz in plic, iti vei creste semnificativ sansele de castig.

7. In scopul de a atenua anumite energii negative in zona de Nord-Vest pastrati zona cat mai linistita (fara renovari, etc) si remediati efectele utilizand rosu pentru decoratiuni: lampi, lumanari, covoare, etc.

by Pusa Hack

2016 – al 7413-lea An Chinezesc a inceput!