outdoor-cooking-2

Creat pentru a transforma clasicul barbeque intr-o adevarata experienta culinara

Exotique iti aduce un nou produs de o calitate exceptionala! OFYR este un nou mod de a gati si de a face gratar in aer liber – cu un design unic pentru o versatilitate incredibila. Spatiul pentru foc în forma de con are o bordura larga si plata, care dubleaza suprafata de gatit de o înalta eficienta. Radiaza caldura din centru într-un gradient perfect fluid, care permite gatirea la temperaturi diferite pe o singura placa fierbinte. Fie ca prajiti oua, coaceti legume sau preparati o friptura savuroasa, OFYR deschide o lume noua de posibilitati de gatit sanatos, în aer liber.

OFYR poate fi lasat în aer liber si neacoperit, în toate conditiile meteorologice. Design-ul sau în trei parti modulare face OFYR usor de mutat in functie de necesitati. OFYR este simplu de curatat si nu necesita practic nici o întretinere. Resturile alimentare si excesul de ulei pot fi aruncate direct în foc – tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti OFYR cu o cârpa umeda si este gata pentru urmatoarea ocazie.

Combinatia fascinanta intre unicitate si sanatate in gatitul outdoor

OFYR este o opera de arta functionala conceputa pentru a aduce frumusete, caldura, produse alimentare sanatoase si prietenie in aer liber. Mai practic si elegant decât un gratar tipic, cu linii simple si clasice, OFYR lucreaza în armonie cu orice setare, de la tara la peluza chic, sau restaurant cu terasa. Iar când este timpul pentru un mic gratar intre prieteni, aceasta sculptura eleganta în aer liber se transforma într-un hub cald, primitor pentru gatit si socializare, foarte usor de folosit.

Outdoor Design pentru toate anotimpurile

Cea mai noua si inovativa metoda de preparare a alimentelor.
Etichetat pe: