2017-anul-cocosului-de-foc

Pe 28 ianuarie 2017, calendarul chinezesc schimba semnul jucausei Maimute cu cel al stralucitorului Cocos. In acest an putem profita din plin de temperamentul incendiar al cocosului ce va infuza mai mult entuziasm si energie in orice activitate vom intreprinde.
Iata ce trebuie sa stim despre acest an si cateva sfaturi ce ne vor ajuta sa-i amplificam beneficiile:

1. Dotat cu o personalitate complexa si creativa, Cocosul este atras de studii religioase si spiritualitate, in special in ceea ce priveste vindecarea. Acest aspect va aduce un mai mare interes pentru autocunoastere.

2. Este o idee excelenta sa investim anul acesta in sisteme alternative de intretinere si/sau rezolvare a problemelor medicale: aromaterapie, dieta vegana, practici yoga (apasa aici pentru accesorii yoga), etc.

3. Datorita unei mari afinitati cu Dragonul, cei nascuti in anul Cocosului (2005, 1993, 1981, 1969, 1957, 1945 …) sunt sfatuiti sa poarte un talisman cu acest semn fantastic, pentru a-i proteja de cumpene (o statueta sau un suport de bete parfumate cu semnul dragonului pot fi la fel de eficiente, daca sunt plasate atat in casa cat si la birou).

4. 2017 va fi un an in care viata de familie va fi foarte importanta. De aceea livingul este primul asupra caruia ne vom concentra. Nevoia de ordine si stil a Cocosului ne va inspira in reamenajarea acestui spatiu.

5. Daca doriti sa schimbati decorul locuintei folositi elementul Pamant, atat in paleta de culori cat si in forme. Culoarea verde si obiectele din ceramica pot stimula prosperitatea in acest an.

6. Un cadou foarte potrivit pe care il puteti face in acest an este o pereche de Foo Dogs. Considerati ca fiind un simbol al protectiei ei pot actiona in calitate de gardieni ai gospodariei.

7. Nu in ultimul rand, un obiect decorativ ce infatiseata un cocos tanar si maiestos este un “must have” in acest an. Va va aduce in casa stralucirea, nobletea si virilitatea caracteristica acestui semn zodiacal.

By Pusa Hack

2017 – anul chinezesc al Cocosului de Foc
Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *