7-beneficii-ale-statuetei-Elefant

Un Feng Shui bun în gradinã înseamnã o armonie dinamicã a sunetelor, culorilor, imaginilor şi mişcãrilor. Şi ce modalitate mai bunã de a aduce energie bunã în spaţiul outdoor decât cu sculpturi frumoase de grãdinã?
Alegerea statuetelor de grãdinã este vastã, însã cu siguranţã o statuetã Elefant este necesarã pentru un Feng Shui optim! În multe culturi asiatice, elefantul este considerat un animal sacru. În altele, este privit ca fiind cea mai minunatã creaturã creatã vreodatã. Conform credinţelor budiste, elefanţii sunt animale celeste şi una dintre comorile sacre ale lui Buddha.
Iatã 7 beneficii aduse de maiestosul elefant:

1. Datoritã puterii sale şi a forţei fizice, elefantul reprezintã protecţie şi stabilitate.
2. O pereche de elefanţi poate aduce dragoste şi fidelitate într-un cuplu.
3. Plasaţi o statuetã sau o pereche de elefanţi la poartã, îndreptaţi spre interior, pentru a semnala norocul şi binecuvântãrile care intrã în cãmin.
4. Puteţi plasa o statuetã elefant lângã uşa de intrare pentru a simboliza înţelepciunea şi puterea.
5. O statuetã mamã + copil elefant va face ca legãturile în familia ta sã fie mai puternice.
6. Dacã aveţi biroul într-o clãdire cu acces la grãdinã, aşezaţi un elefant lângã uşa din faţa pentru a atrage succesul.
7. Şi nu în ultimul rând, apa fiind elementul vital în grãdinã, o statuetã-fântânã Elefant va potenţa toate beneficiile aduse de acest animal sacru şi va creşte valoarea oricãrui decor outdoor.

By Puşa Hack

Vezi statuetele elefant din colecţie: https://goo.gl/cVVvVY

Feng Shui în grãdinã – 7 beneficii ale statuetei Elefant
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *