Cristalele si vibratiile lor – 7 remedii Feng Shui

Cristalele sunt extrem de vanate de doamnele ce iubesc bijuteriile, insa pot imbogatii si locuinta dvs., mai ales daca sunt alese in functie de proprietatile lor ezoterice. Un cristal plasat in locul potrivit poate transforma spatiul care il inconjoara si poate deveni un talisman puternic cu rol protectiv.
Iata 7 remedii usor de folosit:

1.  Puteti sa va activati energia vitala daca alegeti un cristal de culoare rosie. Este incarcat de energie procreativa, influentand organele reproducatoare feminine. Purtati-l ca pandantiv sau aplicat la curea sau cordon. Asezat in aproprierea usii de la intrare protejeaza casa si aduce bogatie.

2.Pentru a va purifica casa folositi un cristal de culoare portocalie ce absoarbe energiile negative si le transforma in forte care stimuleaza capacitatea de autovindecare a organismului.
Trebuie purtat o perioada lunga de timp, in special la incheietura mainii, iar pentru a proteja copii, mama este cea care trebuie sa-l poarte.

3.Pentru a atrage bogatia folositi un cristal galben. Puternic curatitor si regenerator acest cristal este un protector auric, dar si o piatra a abundentei. Stimuleaza creativitatea si motivatia care aduc abundenta. Se poarta la deget sau la gat, iar in locuinta se aseaza in coltul bogatiei situat in stanga, pe peretele din fata usii de la intrare sau a oricarei camere.

4. Pentru a va imbunatatii abilitatile mintale  folositi un cristal verde, care favorizeaza somnul si calmeaza mintea. Confera compasiune, tandrete si bucuria de a trai. Se aseaza unde este nevoie, fiind benefic si pentru copii hiperactivi.

5.Excelent pentru meditatie si armonizare cu eul superior este cristalul albastru. Acest cristal protejeaza aura. Este bine sa fie purtat pe inelar.

6. Cristalul indigo deschide al treilea ochi, alunga stresul si induce o pace profunda. Dotat cu o imensa serenitate, este cheia implinirii spirituale. Se poarta ca pandantiv la gat sau ca bratara la mana dreapta.

7. Cristalul violet folosit ca bijuterie are o vibratie inalta. Plasati un astfel de cristal intre dumneavostra si o sursa de energie electromagnetica sau asezati-l pe birou, unde aveti calculatorul si veti fi uimiti de schimbare.

Cristalele si vibratiile lor – 7 remedii Feng Shui
Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *