Un spatiu de locuit aranjat dupa filosofia Feng Shui creeaza un camin fericit, sanatos si prosper. Iata cateva sfaturi (lucruri simple si relativ usoare) pe care trebuie sa le stiti atunci cand doriti sa va decorati casa dupa Feng Shui:

 

c48d14fd9c959ee630e7d8f29aa268ec

 Ce inseamna Feng Shui?

 O alta intrebare, ce este Feng Shui mai exact? Acest vechi sistem de credinta chineza dateaza de aproximativ 5.000 de ani. A fost folosit initial de catre familia regala din China, si a devenit cunoscut in Occident destul de recent. Elementele de baza in Feng Shui: lemn, foc, pamant, metal, apa si fluxul Qi (sau energia buna) sunt deosebit de importante in aceasta filosofie.

  Feng Shui pentru camera de zi

 In filosofia Feng Shui cele 5 elemente au culori unice si forme atribuite care pot fi aplicate in diferite zone ale casei pentru a valorifica bunastarea si prosperitatea. De exemplu, se spune ca o canapea rosie intr-o camera de zi este o alegere gresita deoarece culoarea rosu este element de foc – cea mai puternica forta. Ceea ce inseamna ca problemele de munca pot domina viata de familie. Asadar daca stiti ca aveti o viata profesionala intensa, acasa, alegeti o culoare linistitoare, astfel incat sa va puteti relaxa in camera de zi.

 Feng Shui pentru dormitor

 In filosofia Feng Shui, dormitorul trebuie sa emane o energie armonioasa, care sa va invite inauntru, pozitiva si relaxanta.

 1. Scoateti toate electronicele din dormitor: laptop, televizor, radio

 2. Aerisiti camera cat mai des.

 3. Fiti foarte atente/atenti la pozitionarea patului ( sa nu fie asezat in mijloc sau pe colt).

 4. Alegeti culori calde care relaxeaza.

 5. Pastrati camera curata tot timpul.

Feng Shui– ghid pentru incepatori
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *