asian-entry Am discutat despre casa si intrarea in casa in numarul anterior. Continuam si in numarul acesta cu cele 7 sfaturi Feng Shui, foarte importante pentru zona de HOL

 

 

 

 

 

 

1. Tineti cit mai mult usa de la intrare deschisa pentru a permite energiei sa intre. Cu cit usa e mai mare, mai larga si o tinem cit mai mult intredeschisa, cu atit energia chi, cea a prosperitatii, va intra mai mult.

2. Holul de la intrare sa fie generos, deschis, luminos si mai ales liber de orice obiecte care ar impiedica miscarea energiei.

3. Coltul opus usii de la intrarea in casa, in diagonala, este extrem de important a fi lasat total liber, fara dulapuri inchise sau deschise sau alte piese de mobilier. Este un spot vital, unde acumularea si circularea energiei chi va aduce mult noroc rezidentilor casei. Luminati acest colt. Regula e valabila in toate colturile casei, pentru ca energia sa nu stagneze in ele si sa continue a se misca libera si in mod armonios.

4. Sub nici o forma intrarea in casa sa nu dea direct in vreo baie/toaleta. Plasarea acesteia vis a vis de usa de intrare e cu adevarat nepermisa. In cazul in care sunteti in aceasta situatie, va recomand sa plasati un paravan de lemn masiv intre usa si intrarea in toaleta.

5. Scara interioara sa aiba treptele libere de orice obiecte, de orice fel, sa fie luminata, si mai ales sa aiba treptele inchise, fara spatii intre ele. Daca sunt deschise, ar trebui ca imediat sa gasiti o solutie de a le inchide, altfel toti banii familiei se vor risipi, vor “cadea” printre trepte.

6. Orice stalp in forma de patrat este un element neauspicios, colturile lui vor crea haos in vietile celor din jur. Puneti plante in jurul lui, schimbati-i forma daca puteti.

7. O protectie suplimentara e extrem de necesara si o oglinda rotunda de 30 cm in diametru plasata pe casa va trimite inapoi orice energie negativa din vecinatati.

Principiile Feng Shui pot fi o placere in a le pune in practica, o provocare, un experiment din care cu certitudine nimeni nu ar avea nimic de pierdut. Eu sunt convinsa ca, dimpotriva, toti putem  beneficia foarte mult  din joaca asta!
Distractie placuta! Enjoy! Happy Feng Shui!

 

by  www.pusahack.ro

 

Principii Feng Shui in construirea unei case – Holul
Etichetat pe: