Principii Feng Shui in construirea unei case – Living & Dining În privinta living-ului, a dining-ului si a bucătăriei sunt reguli precise în Feng Shui:

1. Living-ul sau camera familială, este un spatiu extrem de important pentru ca aici ne petrecem momentele noastre libere. Este in acelasi timp nodul vietii de familie si locul în care ne primim oaspetii. În mod ideal această zonă ar trebui să fie pozitionată în centrul casei, pentru a asigura o armonie desăvârsită si relatii neconflictuale între membrii familiei.

2. În living ar trebui să existe cel putin un zid solid, de preferintă cel de vis-a-vis de intrare, în felul acesta chi-ul nu va scăpa prin ferestre. Dacă aveti deja ferestre le puteti acoperi cu draperi opace si decorative.

3. În living canapelele ar trebui să fie cât mai generoase si confortabile, asezate în jurul unei mese joase, forma U fiind foarte potrivită. Un mic covor pe care să odihnească masuta si canapelele va fi ca o “insulă” care va aduna membrii familiei si va ancora casa în energia pamântului.

4. Bucătăria si dormitoarele nu ar trebui plasate în mijlocul casei, în acest fel se acordă o importantă deosebită somnului si hranei, cele mai importante aspecte într-un cămin fiind de fapt atmosfera si relatiile dintre membrii ei. O scară plasată în mijlocul casei este deasemenea o optiune cu adevărat nefericită, mai ales dacă este în formă de spirală. Dacă aveti această situatie este bine să nu o acoperiti cu un covor verde sau rosu.

5. Masa din dining sau bucătărie este foarte indicat să fie de o formă rotundă sau ovală, fără colturi, în jurul căreia energia să curgă armonios si toată lumea să se simtă confortabil, conversatia să curgă liberă, atmosfera sa fie de relaxare si liniste. E usor de înlocuit o masă, astfel încât vă recomand acest lucru. Dacă nu se poate imediat, evitati să asezati pe cineva în colturile mesei sau direct sub o grindă.

6. Deasemeni nu vă asezati cu fata către o toaletă când mâncati si dacă este posibil, nici către usa de intrare în dining.

7. O oglindă care reflectă ce este pe masă e de bun augur, mâncarea, bogătia de pe masă se dublează si cei din jurul ei vor avea întotdeauna parte de belsug.

Să nu uităm că spiritul unui cămin este cel mai important si usor de sesizat când intri în orice casă, iar el există acolo unde este prezentă fericirea, multumirea.
Într-o casă sănătoasă va fi mereu căldură si o energie aflată în miscare lina, constantă. Nu există stagnare, în consecintă locuitorii ei vor fi sănătosi, norocosi si prosperi, ceea ce vă doresc din tot sufletul tuturor!

by www.pusahack.ro

 

Principii Feng Shui in construirea unei case – Living & Dining
Etichetat pe: