pat-tablie-inalta

Anul 2017 este anul benefic schimbãrilor pe plan emoţional şi afectiv, Cocoşul (semnul anului în curs) fiind un familist convins. Aşadar, este timpul pentru o schimbare în dormitor! De aceea reiau câteva sfaturi legate de aceastã zonã, mai precis despre cum sã ne alegem şi cum sã ne poziţionãm patul:

1. Lemnul este materialul ideal pentru pat, acest material neinterferând cu câmpul magnetic local. Deasemenea, fiind un material Yin, vã va calma şi vã va ajuta sã vã odihniţi.
2. Înãlţimea tãbliei este foarte importantã. O tablie înaltã vã va proteja şi va opri energia negativã. Cel mai indicat este ca aceste tãblii şi în general întreg patul, sã fie lucrate integral manual. (astfel de piese puteţi gãsi în colecţia Exotique)
3. Patul nu va fi lipit de peretele comun cu baia, în faţa, sub sau deasupra unei bãi, în general elementul apã trebuie evitat complet şi eliminat din vecinãtatea dormitoarelor, iar prezenţa unui acvariu sau a unei fântâni este exclusã;
4. Patul nu trebuie amplasat în faţa unei ferestre, lipit de o fereastrã, sub o fereastrã, sub o grindã sau între douã uşi. Patul nu va fi plasat în linie dreaptã cu uşa de intrare în dormitor, iar poziţia corpului nu va fi în linie directã, fie cap sau picioare, cu uşa dormitorului
5. Evitaţi saltelele cu arcuri metalice. Idealã este o saltea din bumbac, fulgi, paie sau lânã, însã nu o plasaţi direct pe podea ci pe un pat înalt cu o somierã din lemn, ce permite libera circulaţie a energiei Chi.
6. Când dormi alãturi de persoana iubitã, amândoi veţi absorbi o parte din energia sexualã a celuilalt. Alege un pat mare cu o saltea şi perne confortabile, în care vã veţi putea mişca liber.
7. Nu în ultimul rând, evitaţi dezordinea din camera unde dormiţi şi evitaţi pozitionarea patului cu una din laturi lipitã de perete. Energia Chi nu va putea circula ceea ce poate duce la perturbari în viaţa ta intimã, unul din parteneri devenind efectiv “prins” în relaţie.

By Puşa Hack

Vezi toată colecţia de paturi aici: http://www.exotique.ro/mobilier-interior-69/dormitor/paturi.html

Cum îţi alegi patul – 7 sfaturi Feng Shui
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *