„Multumim Exotique pentru decoratiunile si mobilierul de calitate! Sunt deosebite si te trimit in alta lume. Farmecul si aromele salonului nostru se integreaza perfect impreuna cu mobilierul oriental si decoratiunile de calitate. Pana si clientii nostri sunt incantati de oaza creata impreuna cu obiectele Exotique. Felicitari, mult success in continuare si asteptam urmatorul eveniment!”

Panican Alexandra
Front desk manager “Marocco de l’Argan”

 

Despre Marocco de l’Argan
Marocul este o ţară a legendelor şi a misterului iar cea mai preţioasă avere a acestei ţări este un arbore ancestral numit Argania Spinosa.  ‘Copacul vietii’, ‘ Maslinul Marocului’ sau argan, în berberă. Arganul este una dintre esenţele cele mai remarcabile ale peisajului forestier marocan. Supranumit ‘aurul deşertului’ din cauza culorii sale aurii, precum nisipul, uleiul de argan, produs exclusiv în Maroc, este un ulei de legenda. Marocanii folosesc de secole uleiul de argan în alimentaţie, în medicina tradiţională, precum şi ca produs de înfrumuseţare datorită propietăţilor sale recunoscute în mod empiric. Începand să-şi dezvăluie pe cale ştiinţifică toate vituţile, uleiului de argan este o sursă « a vieţii » care trebuie protejată.
De secole femeile marocane îşi aplică pe piele un ulei extras din fructele copacului numit argan ( Argania Spinosa) foarte bogat în acid oleic. Uleiul este produs în regiunea Essaouira şi este folosit în medicina traditională în tratarea acneii, varicelei, reumatismului şi în scăderea nivelului de colesterol, dar şi ca produs de înfrumuseţare pentru întinerirea pielii, unghiilor şi a părului.
Uleiul de argan, cel mai preţios ulei ( Aurul Marocului), este un tratament ideal în reglarea echilibrului hidrolipidic al pielii. Este, deasemenea, excelent pentru persoanele care suferă de gastrite sau ulcere şi chiar protector faţă de acţiunea razelor UV sau a  factorilor poluanţi.
Salonul marocan este o evadare, o călătorie spre ţărmuri necunoscute unde arta înfrumuseţării este un ritual sacru. Ritualurile noastre te duc pe meleagurile marocane, la intrarea în salon fiind serviţi cu <<ceaiul deşertului>>. Folosim produse de cea mai înaltă calitate, importate de la firme de tradiţie din Germania, Paris şi Maroc pentru a oferi experienţe unice la un nivel profesional extrem de ridicat.

 

Cum a renăscut Marocco de l’Argan
De Maroc m-am îndrăgostit încă dinainte de a-l vizita. Visam să mă plimb pe străduţele întortocheate din Marrakesh, să mă răsfăţ în hammam, să mă îmbăt cu parfumurile din piaţa din Fes, întocmai ca personajele din “Clona”. În plus, mă fascina frumuseţea femeilor marocane, atenţia pe care o acordau chipului şi trupului lor.
Destinul mi-a îndeplinit dorinţa şi m-a purtat pe meleagurile acestei ţări, învăluită în legendă şi mister. Profitând de cariera pe care mi-am construit-o în domeniul înfrumuseţării şi a spa-urilor hoteliere, am lucrat ani la rand în Marrakesh. Uimită de rezultatele terapiilor marocane, bazate pe produse sută la sută naturale, mi-am propus ca, atunci când mă voi întoarce acasă, să împărtăşesc tuturor secretele frumuseţii orientale. Aşa a luat naştere “Marocco Del Argan”.
Destinat atât relaxării cât şi remodelării corporale, am creat “Marocco Del Argan” pentru a te ajuta să evadezi din cotidian şi să te simţi în largul tău, ca la tine acasă. Deşi situat în inima Bucureştiului, odată ce ne-ai trecut pragul, vei păşi într-o altă lume. Te invit într-un spaţiu intim, decorat tradiţional, cu muzică în surdină şi atmosferă înmiresmată. Sunt convinsă că profesionalismul şi amabiltatea terapeutelor, calitatea serviciilor, cât şi preţurile avantajoase te vor face să revii cu drag.
Pune sănătatea şi starea ta de bine pe primul loc, înaintea grijilor şi a problemelor. Poate că a sosit momentul să fii puţin egoistă şi să te gândeşti doar la tine. Destinsă, relaxată, cu mai puţine kilograme şi mulţi centimetri în minus, te vei simţi mult mai bine în pielea ta.
Marocco Del Argan îţi face viaţa mai frumoasă!

 

Marocco Spa Salon – Testimonial
Etichetat pe: