Miercuri, 23 oct, a fost o zi cu totul speciala pentru brandul Exotique. Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata prin „Exotique Open Day”, un eveniment care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96.

Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de la inceputul sec. XIX.

Seara a avut loc o conferinta de presa in care au tinut speech-uri dna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, dnul Prof.Dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Stiinte Politice, senator Ionel Agrigoroaie din partea Parlamentului Romaniei si Reprezentantul Casei Regale a Romaniei, dnul Radu Ghina. Alaturi de Pusa Hack a fost dnul Catalin Botezatu, imaginea de 10 ani a brandului Exotique, precum si dna Chris Simion, regizor care a scris special pentru acest eveniment o nuvela intitulata “Povestea Printesei de Agra si a magicianului Exotique”.

Dupa speech-uri a urmat un cocktail si o tombola impresionanta, cu multe cadouri oferite de Exotique si partenerii sai: Catalin Botezatu, Emidale, Planika, One Club, Caffee LollyPop, restaurant Bellini, Musette, Depot 96, Blu Concept, Decora Design, arh. Specialist Feng-Shui Cristina Groza, DecoFlora, Organo Gold Coffee, Domeniile Ostrov, Bordellos, Houston Dental Clinic, Charme d’Orient, Corbeanca Planet, Open Sound, Manasra Sweets, Vatra Neamului restaurant, Casa Panciu, Ayurveda Luxury Spa, Chic Room Studio, Beauty Water Q10, DNB – p.r.n. Event si Marocco De l’argan. Tombola a fost insufletita de verva si entuziasmul lui Cristian Brancu, asa cum s-a intamplat si la evenimentul aniversar de 7 ani Exotique, un alt moment spectaculos in istoria brandului Exotique.

Printre invitatii speciali care au onorat acest eveniment ce marcheaza un deceniu de avangarda in designul de interior s-au numarat reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei, diplomati precum:
Consilierul Cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, Yan Jianwu, presedintele Asociatiei Romano-Marocana pentru Cultura si Dezvoltare, El Mouatamid Radouan, atasatul comercial USA Cunningham Jim, Ambasadorul Republicii Bolivariene a Venezuelei-Victor Ramon Carazo, Ambasadorul Republicii Brazilia-Raymundo Santos Rocha MAGNO, Ambasador Peru-Jose Antonio Arrospide del Busto, Ambasada Mexic-Augustin Canet, Ambasador Iraq-Omer Berzinji, Reprezentant Kurdistan- Ayad Ali, Insarcinat cu afaceri Emiratele Arabe Unite-Karim Kaledj, Ambasador Kuwait-Mubarak Mohammed Faleh, Reprezentant Ambasada cavalerilor de malta-Bartolomeu Constantin, Insarcinat Maroc-Faouz Achachabi; parlamentari si oameni politici, dnul Mihai Prundianu, decanul Facultãtii de Arhitecturã, Iulian Moldovan, oameni de afaceri si vedete precum Romanita Iovan, Adina Buzatu, Oana Turcu, Manuela si Cristian Tantareanu, Liza Panait, Monica Tatoiu, Ion Haiduc, Geta Voinea, Luana Ungureanu, Iulia Tudorache, Nora Seroussi, Diana Visan, Ion Oncescu, Nadia si Mihai Popescu, Stelian Milu, Elena Stanescu, Iulia Preda, Marina Coanda Bundoc, Denisa Nechifor, Elena Oseaca, Monica Iagar, Nelly Nastase, Cristian Voicu, Sorin Marcus, Laurentiu Solomon, Csilla Negoita, Andrei Pitis, specialiºti în design interior, arhitecturã si Feng Shui, jurnalisti si multi fani Exotique. Alaturi de sutele de oaspeti, numerosii reprezentanti ai presei de specialitate si ai televiziunilor au atestat faptul ca aceasta gala aniversara a fost un eveniment cu o semnificatie aparte. O seara desprinsa parca din 1001 de nopti, magica, mistica, plina de poezie, muzica, culoare, oameni frumosi si mai ales EXOTISM!

In 10 ani brandul Exotique a crescut exponential, in 2009 avand onoarea de a i se decerna de catre Altetea Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei, titlul de „Furnizor al Casei Regale a Romaniei”.

Magazinele de mobilier si decoratiuni Exotique ofera produse cu stil si originalitate, confectionate prin metode traditionale de artizani din tari ale Asiei Tropicale, Orientului si Africii. Exotique a adus nu numai mobilier si decoratiuni dar si arta, cultura, spiritul acestor tari, pe care il propune si promoveaza intr-un mod contemporan chiar vizionar, fiind un trandsetter pe piata romaneasca de design interior.

 

Exotique 10 ani!
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *