10 ani de „Pasiune pentru stil”

Exotique sarbatoreste pe 23 octombrie, 10 ani de avangarda in designul de interior si de trendsetter pe piata romaneasca de mobilier si decoratiuni.

10 ani de "pasiune pentru stil"

Cu aceasta ocazie, incepand cu ora 12.00 va invitam la „Exotique Open Day” o zi plina de mega-discount-uri si in care vom prezenta in premiera pe piata romaneasca, colectii noi.

Incepand cu ora 18.00 va vom intampina cu cocktail, invitati de marca si multe surprize iar la final vom avea o TOMBOLA cu 10 premii substantiale oferite de Exotique si partenerii sai traditionali.

Va asteptam in showroom-ul din Splaiul Unirii 96, Bucuresti, sa sarbatorim impreuna un deceniu de existenta, intr-o zi de miercuri, de poveste.

Confirmare la: https://www.facebook.com/events/1388377518066273  sau  media@exotique.ro

 


In 10 ani brandul Exotique a crescut exponential, in 2009 avand onoarea de a i se decerna de catre Altetea Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei, titlul de „Furnizor al Casei Regale”.
Magazinele Exotique ofera produse cu stil si originalitate, confectionate prin metode traditionale de artizani din tari ale Asiei Tropicale, Orientului si Africii. Materialele de tip bambus, stuf, tec, mobila cu decoratiuni de influenta Vietnam, China, India, Maroc se imbina intr-un colorit natural si firesc cu obiectele decorative din piatra, ceramica si metale.

Sarbatorim 10 ani … cu MEGA-DISCOUNT-uri!
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *