Furnizor al Casei Regale a Romaniei 2015Mai multe companii comerciale care activează pe piaţa din România au primit, luni, 14 decembrie 2015, certificatul de furnizor al Casei Regale, înmânat de către Principele Radu Duda, în numele Majestăţii Sale, Regele Mihai.

În cadrul evenimentului, care au avut loc în Sala Regilor de la Palatul Elisabeta, au primit certificatul de furnizor al Casei Regale pe o perioadă de trei ani compania Vin&Co (pentru şampania Gosset), societatea comercială Fresh Air (pentru instalaţii de climatizare), atelierele Olla Floral Art (pentru aranjamente florale), Crama Purcari, firma de catering Semper Sano, compania Lidl (pentru produsele alimentare din gama de lux) si firma Studio Moderna (pentru saltelele Dormeo).

De asemenea, au fost prelungite certificatele de furnizor al Casei Regale acordate pentru Dan Andronache – produse din alamă, Laurent Tourette – servicii de coafură, magazinelor Exotique – pentru mobilier şi decoraţiuni interioare, Privileg Catering – servicii de catering, Doina Levintza – produse şi accesorii vestimentare, Dan Coma – produse şi accesorii vestimentare.

Distinctia a fost primita de catre domnul Andrew Hack, reprezentantul companiei “Exotique”. Pentru compania “Exotique”, conferirea acestei calitati pentru a treia oara reprezinta o onoare si o recunoastere a prezentei sale de calitate, in ultimii ani, pe piata interna de mobilier, din anul 2003.

Furnizor al Casei Regale a Romaniei 2015