Deschidere showroom Exotique - Brasov

Rafinament, eleganta, mult bun gust si confort! Toate acestea definesc brand-ul Exotique, de care se pot bucura acum si brasovenii, care viziteaza noul show-room, deschis în orasul de la poalele Tâmpei. Specialistii Exotique aduc, de peste 12 ani, în casele românilor, piese de mobilier din esente exotice si decoratiuni pictate si sculptate manual, o parte din cultura, arta si istoria unor tari fascinante ca India, Maroc, Indonezia sau Vietnam, precum si colectii europene. Datorita calitatii si unicitatii pieselor de mobilier, Exotique este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României din anul 2009.
Cei care trec pragul show-room-ului Exotique Brasov – str. Bazaltului nr. 7 ( punct de reper – langa Eliana Mall) vor fi fascinati de calitatea produselor realizate cu maiestrie si minutiozitate si vor putea alege piese de mobilier si decoratiuni, pentru a crea amenajari interioare unice si o atmosfera exotica si exclusivista.

Evenimentul a fost prezentat de CORNELIA CREVEAN

IN PROGRAM:
Colectia casei de moda Ariete Atelier by Magda Doroftei pentru sarbatorile care se apropie. O colectie superba care se gaseste la magazinul de pe str. M.Weiss.
Aceste tinute se completeaza foarte bine cu frumusetea coafurilor realizate se cei mai buni stilisti din oras : Salon Coquette Brasov – str. Muresenilor by Daniela Tiptis Neaga .
Toate acestea acompaniate de degustarea unui spumant elegant „TRAMINER”, distins printr-o frumoasa perlare si o culoare stralucitoare de aur galben by Cramele Cricova .

 

PARTENERI:

Cramele Cricova,  Cofetaria BOMBO, Condrex – pentru design interior, Mirodenii-shop.ro & Apa Kangen, Casa de evenimente- CASA DE PIATRA, Coldwell Banker Alpin – locatii premium

 

MEDIA:

NOVA TV,  MIX TV ,  BRASOVUL TAU – cotidian local

 

MULTUMIRI:

Hair-style & make-up : Salon Coquette Brasov – str. Muresenilor by Daniela Tiptis Neaga

 

Pentru informatii:

adelina.ciobanu@exotique.ro  /  0742073306

Invitatie deschidere showroom Exotique Brasov

Deschiderea showroomului Exotique – evenimentul anului in Brasov