Charity Winter Bazaar este cel mai important eveniment caritabil organizat anual de IWA – Asociatia Internationalã a Femeilor din România. Acesta a avut loc duminica, 8 decembrie 2013 la Romexpo si a reunit peste 35 de misiuni diplomatice si reprezentante culturale straine la Bucuresti.

Doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, in calitate de membra a IWA, a continuat traditia anilor precendenti, participand activ si la acesta editie si constituind un adevarat sprijin pentru IWA in organizarea targului.

Organizat an de an, IWA Charity Winter Bazaar a reunit comunitatea internationala la Bucuresti. Intre tarile participante putem enumera: Azerbaijan, Brazilia, China, Cipru, Croatia, Egipt, Germania, Islanda, India, Indonezia, Israel, Italia, Japonia, Mongolia, Maroc, Pakistan, Polonia, Palestina, Rusia, Slovacia, Coreea de Sud, Turcia, Ucraina, Thailanda, Marea Britanie si Romania. Atmosfera a fost insufletita  de momente artistice ce s-au completat intr-un spectacol grandios de muzica si dans. Ambasadele si reprezentantele culturale prezente la Bucuresti s-au intrecut in originalitatea cu care au prezentat aspectele traditionale specifice meleagurilor de unde provin. Misiunile diplomatice au avut astfel ocazia de a-si prezenta si împãrtãsi  muzica, dansurile populare caracteristice, cultura, costumele nationale, obiectele de artizanat, produsele traditionale. Reprezentanta Romaniei nu s-a lasat mai prejos si a incantat audienta cu costumele viu colorate si cu dansuri populare traditionale. De asemenea, pe parcursul evenimentului s-a desfasurat o reprezentatie de Karate din partea Ambasadei Japoniei, precum si un pasaj din baletul Lacul Lebedelor, insufletit in scena de  Scoala Internationala din Bucuresti.

Atrasi la evenimentul caritabil de spiritul de a darui, vizitatorii au putut cumpara din standul Exotique cadouri de Craciun pentru cei dragi, participand astfel si la strangerea de fonduri ce vor fi donate de IWA pentru cauze umanitare catre fundatii si organizatii caritabile din Romania. Exotique a participat la targul de Craciun “Charity Winter Bazaar”  si in calitate de sponsor,  decorand zona presei, cu mobilier din lemn masiv lucrat exclusiv manual si canapele din piele.

 

 

Exotique, sponsor al IWA Charity Winter Bazaar
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *