culoarea anului 2014

Rozul purpuriu va aduce buna dispozitie in caminul tau

Pantone, autoritatea internationala de identificare a culorilor a anuntat culoarea anului 2014, cea care va predomina in tendintele cromatice in materie de design vestimentar, design interior, decoratiuni si accesorii. Culoarea aleasa este rozul purpuriu sau “Orhideea radianta”.
Aceasta culoare simbolizeaza sanatatea, dragostea si aduce buna dispozitie si creativitate in caminul nostru. Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, spune ca alegerea cromatica reprezinta „o invitatie la inovatie, Radiant Orchid incurajeaza creativitatea si originalitatea, care sunt niste valori tot mai apreciate in societatea de azi”.
Culoarea este obtinuta printr-o armonie incantatoare de fuchsia, nuante violet si roz, Radiant Orchid inspira incredere si emana o mare bucurie, dragoste si sanatate. Nuanta de violet este una captivanta, vie si enigmatica, care atrage cu farmecul sau seducator.
Industria amenajarilor interioare poate profita de accentul pe aceasta nuanta pentru a revigora finisajele peretilor, care vor atrage toate privirile, punand in valoare piesele de mobilier din incapere.

Pentru iubitorii de feng shui, mobilierul poate fi ales in contrast de culori pale, alb, gri, crem sau ivoire, realizat din lemn masiv atins de patina timpului si de mana artizanilor orientali care pun suflet in fiecare ornament realizat.
Radiant Orchid este atat o nunata superba, indrazneata, dar si versatila. Aceasta permite combinatii cu turcoaz, verde maslina, albastru pal sau galben deschis.
Designul interior poate incorpora cu succes tendintele cromatice radiante ale culorii oficiale Pantone, captand privirile tuturor fara a fi coplesitoare. Poate complimenta piesele de mobilier de calitate, conferind totodata un accent cromatic suplimentar.

Colectia vasta a pieselor de mobilier din toate colturile lumii comprima in showroomurile Exotique aroma traditionala a esentelor masive de tec si acacia, dar si esente usoare de ulm.Culoarea de roz radianta poate aduce o nota de exotique in caminul dumneavoastra, dar si incredere si caldura. Alegand piese de mobilier sau ornamente din colectiile Exotique puteti accentua nuanta de Radiant Orchid cu esentele de lemn lucrate manual, pictate si ornamentate de artizanii traditionali orientali. Daca insa preferati o nota de eleganta si rafinament european, puteti alege colectia franceza Charme du Provence de la Exotique, a carei cromatica pura poate completa armonios o paleta cromatica Radiant Orchid pentru finisajele peretilor.

 

Culoarea anului 2014
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *