Exotique living

Camera de zi este un spatiu vital pentru familia ta si ar trebui sa fie abordat cu maxima atentie. Este imperativ sa creati un spatiu deschis, ordonat si curat, in care energia Chi sa circule usor.
Iata cateva sfaturi ce te vor ajuta in amenajarea living-ului perfect:

1. Living-ul perfect nu este nici prea mare nici prea mic, are o forma regulata si este iluminat cat mai bine. Daca exista colturi/unghiuri ascutite acestea pot fi corectate amplasand o comoda, un raf sau o planta luxurianta. Deasemenea daca exista un stalp acesta poate fi “ascuns” de un raft pentru carti sau poate fi decorat cu picturi/tablouri si spoturi de lumina.

2. Pentru a stimula sanatatea si fericirea in familie amplasati in living mobilier cat mai natural, cel mai potrivit fiind cel lucrat din lemn masiv. Acesta va asigura un Chi proaspat ce va energiza toate elementele din living si toate activitatiile ce se desfasoara in acest spatiu.

3. Canapele si fotoliile sunt punctul focal al incaperii si trebuiesc amplasate cu fata spre intrare, in masura posibilitatii cat mai aproape de un perete solid. Pentru un “luxury feeling” nu ar fi rau sa folositi un set de canapele din piele vintage, ce vor aduce in livingul tau tendintele 2015-2016 in materie de amenajari interioare (vezi ultima colectie pe www.exotique.ro).

4. Nu plasati mobilier sau alte obiecte in drumul / caile firesti prin living. Acest mod de amenajare va bloca energia Chi, aceasta va stagna si va crea energie negativa ce te va face sa devi instabil si tensionat.

5. Organizeaza-ti spatiul cat mai “light”. Indiferent de marimea livingului, incearca sa nu-l aglomerezi cu mobilier sau obiecte decorative. Creaza un flow Chi cat mai bun, pastrand doar mobilierul uzual si obiectele “de suflet” ce-ti vor aduce un plus de relaxare si iti vor lumina fiecare zi.

6. Evita energia negativa a colturilor. Daca preferati linile drepte, un exemplu perfect de cum puteti contracara efectul negativ al colturilor este de a achizitiona o masuta de cafea ale carei picioare sa fie cilindrice (la Exotique puteti gasi o colectie impresionanta de masute de cafea).

7. Pentru a atrage norocul in familie, folositi o poza cu cei dragi intr-o rama metalica si aplasati-o in zona de Vest a livingului. Evitati imaginile ce transmit tristete, violenta sau singuratate. Deasemenea este bine sa evitati si arta abstracta.

By Pusa Hack

www.exotique.ro

 

Cum sa amplasezi mobilierul intr-un Living – 7 sfaturi Feng-Shui