ExotiqueFebruarie 2015 ne intampina cu o noua trecere: conform calendarului chinezesc, incepand cu 19 februarie parasim anul Calului de Lemn si intram in anul Oaiei de Lemn. Dupa cum am mentionat in articolul precedent aceasta trecere trebuie precedata de o curatenie generala temeinica, atat a caminului cat si a biroului, urmata de o reorganizare si o redecorare a spatiilor.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cum sa aducem o prezenta puternica a elementului Lemn acolo unde avem nevoie de ea. Perfect ar fi de a exprima elementele Feng Shui intr-un mod subtil si estetic cu piese adecvate fiecarei zone in parte.

Iata cateva sfaturi:

1. Mobilierul din lemn masiv este esential in acest an in orice spatiu (public sau privat). Asigurati-va ca exista in locuinta dvs sau la birou cel putin o piesa de mobilier din lemn, de preferat lucrata manual. Lemnul trebuie sa fie masiv si nu pal – este o mare diferenta intre acestea. Esenta lemnului are si ea importanta, cele tari sunt preferabile celor moi si usoare care sunt si mai putin rezistente de altfel. La Exotique poti alege piese de calitate din orice stil (clasic, rustic, industrial, romantic, etc).

2. Machetele de corabii sunt un remediu clasic Feng Shui pentru abundenta si sunt perfecte in birou. Corabiile combina energiile din lemn si apa si prezenta lor in zona de Sud-Est a Banilor, este de un impact puternic.

3. Statuetele si figurinele din lemn sunt o alegere foarte buna pentru a aduce elementul lemn in orice camera. Poti folosi orice combinatie atat timp cat se potriveste stilului tau decorativ.

4. Cutiile de bijuterii pot fi o varianta foarte eleganta de a aduce elementul lemn in budoarul dvs. Una sau mai multe cutiute pentru bijuterii, lucrate din lemn usor de ulm, pictate cu imagini din natura pot fi un remediu Feng Shui subtil insa foarte puternic.

5. Ramele foto sunt nelipsite din orice camin si ne apropie de cei dragi. Pentru a intari energia pozitiva emanata de ele foloseste mai multe rame din lemn cu finisaje similare.

6. Daca iti plac imaginile cu Buddha poti decora un colt sau un perete cu un panou sculptat ce iti va aduce impreuna cu energiile benefice ale iluminarii si vibratiile elementui lemn.

7. Culoarea este unul dintre cele mai simple moduri de a aduce schimbarea necesara in camin sau la birou. Pentru elementul lemn culorile Feng Shui sunt verde si maro. O comoda sau un dulapior pictat in nuante primavaratice de verde si galben pot fi o solutie ideala in orice camin.

Solutii pentru toate sfaturile de mai sus, obiecte ca cele enumerate se gasesc in mod deosebit in showroom-urile Exotique din Pipera si Bucuresti. Va invitam sa va inspirati din colectiile aduse de pretutindeni, piese din materiale naturale, rare si pretioase. Si nu in ultimul rand, inconjurati-va de oameni frumosi si energii pozitive iar viata va fi mai luminoasa si mai frumoasa si ea. Happy 2015 Wood Sheep Year!

by Pusa Hack

www.exotique.ro

 

7 moduri de a folosi energia benefica a elementului Lemn in 2015
Etichetat pe: