2015 - un an perfect pentru redecorarea caminuluiLa multi ani tuturor si un an cu prosperitate, noroc si sanatate!
In 2015 vom intra in anul chinezesc al Oii de lemn, iar acest lucru se va intampla in februarie. In ianuarie insa putem sa ne pregatim casa pentru aceasta schimbare majora.
Casa este foarte importanta in acest an, ea trebuind sa confere un mediu sigur si confortabil. De aceea 2015 este un an perfect pentru redecorarea caminului. Atentie – oaia iubeste arta si tot ce este frumos in jurul ei si este deranjata de lucrurile fara gust.
Iata cateva sfaturi pentru redecorarea casei in 2015:

1. Intrarea este foarte importanta. Curatati prispa si holul de intrare, asigurati-va ca este bine luminat, schimbati covorasul cu unul “fresh” sau unul multicolor cu motive geometrice, eventual mai exotic, iranian. In felul acesta veti aduce norocul in casa.
2. In 2015, in living este auspicios sa folosim elemente rosii care sa sugereze focul si prin asociere caldura, livingul devenind astfel inima caminului. O comoda chinezeasca pictata gratios cu motive rurale traditionale, o vaza din lemn de mango pictata in nuante de rosu sau violet, accente luminoase date de o veioza sculpatata, cu abajur rosu sau siclam – sunt piese perfecte pentru un living perfect acest an.
3. Curatenia este esentiala in acest an. Mutati piesele de mobilier pentru a curata bine dupa si sub ele, faceti ordine in dulap. Daca dulapul nu este suficient de incapator schimbati-l cu unul mai mare, insa aveti grija sa fie de calitate, lucrat ingrijit, cu gust, din lemn masiv ar fi cel mai indicat.
3. 2015 este si anul in care fantezia joaca un rol important. Prima impresie cand vezi orice lucru din casa, fie mobilier fie obiecte de decor ar trebui sa fie perfecta, sa inspire. Nu toata lumea are mari talente artistice insa toata lumea isi poate imbunatati casa, cel mai indicat loc pentru a alege obiecte cu gust fiind Exotique.
4. Culoarea poate face ca energia casei sa fie transformata complet. Daca peretii tuturor camerelor din casa sunt albi, cand incepe sezonul mai cald, luati in considerare vopsirea uneia din incaperi intr-o culoare odihnitoare insa nu prea luminoasa.
5. Cea mai importanta camera din acest an este Bucataria. Acordati mai multa atentie bucatariei, prin curatenie, ordine si alegerea macar a unei piese de mobilier noi, neaparat din lemn masiv, eventual pictata.
6. Intr-un an de lemn cea mai usoara cale de a aduce noroc si prosperitate in casa este sa adaugi plante, flori sau bambus, insa si orice este lucrat din lemn. La fel de benefica poate fi amplasarea unei fantani curgatore, in feng shui apa hranind lemnul.
7. Coltul “cunoasterii” situat in stanga intrarii, este un alt punct important. Evitati dezordinea si aduceti putina viata cu plante sau o vaza cu flori asezata pe o consola delicata.
Din ianuarie puteti vizita si showroom-ul Exotique pentru a gasi modul ideal de a face din caminul lui 2015 un camin al Armoniei.

Click AICI pentru ulima colectie Exotique de Mobilier Clasic din lemn masiv

www.exotique.ro

 

2015 – un an perfect pentru redecorarea caminului