Toată casaeste un zambetPerioada Crăciunului şi a Sărbătorilor de Iarnă poate şi trebuie să fie senzaţională, dar asta ţine de o energie bună, atat în casă, cat şi în inimile noastre.

Iată pentru asta cîteva sfaturi practice:

1. Decoraţi cu ghirlande multicolor, instalaţii electrice, de preferinţă confecţionate manual, şi plasaţi-le cat mai sus şi fără să le lăsaţi să atarne către podea. Dacă le prindeţi din loc în loc pentru a crea acele „smiley faces“ – aproximativ o jumătate de sferă – este perfect. Toată casa va fi un zambet!

2. Orice decoraţiune lucrată de mană, fie de dumneavoastră, fie de artişti artizani, este mult mai valoroasă şi încărcată energetic decat cele executate în serie, din materiale plastice, pe maşini fără inimă. Pune inimă, un pic de creativitate şi multă bucurie în tot ce faci şi în tot ce gandeşti şi pregăteşti, pe perioada Sărbătorilor de Iarnă!

3. Ca de obicei, „less is more“. Decoraţi bradul de Crăciun, casa şi masa de Sărbători cu lucruri puţine, însă frumoase, omogene din punct de vedere al designului şi coloristicii. Prea multă culoare, prea multă stridenţă, prezenţa kitschurilor nu sunt deloc recomandate. Se va reflecta în anul care vine. Calitatea acestui sfarşit de an ar trebui să fie regală. Toţi suntem nobili sau putem să ne simţim aşa de Crăciun, cand totul e de poveste.

4. Variază sursele de lumină. A folosi doar ghirlande şi luminiţe din tavan în mod exclusiv este de fapt o scurgere de energie. Trebuie neapărat introduse surse de lumină şi de jos în sus. Vă recomand veioze, lumanări, diverse alte surse de lumină, în colţurile casei, pentru a nu le lăsa întunecate şi a stagna energia (ghirlande din frunze colorate, confecţionate manual, veioze din lemn sculptate, lumanări artizanale, decoraţiuni cu suflet, pe care le puteţi găsi în magazinele Exotique – mobilier şi decoraţiuni).

By Pusa Hack

De Sarbatori toată casa este un zambet!